SL
EN DE IT

Izkoristite svoj turistični bon v Kranju

Kranj je mesto z alpskim mikom in mestnim šikom. Poleg živahnega utripa in bogate kulturne dediščine se lahko pohvali s čudovito naravo, ki obdaja mesto in ponuja številna aktivna doživetja. Vas vabimo, da izkoristite svoj turistični bon za raziskovanje Kranja. Verjamemo, da se vam bo zapisal v srce!

 

 

Udobna postelja in gostoljubje v kranjskih nastanitvah poskrbita za krepčilni spanec, potreben za raziskovanje mestnih znamenitosti in doživetja v naravi. Izbirate lahko med široko ponudbo namestitev v destinaciji.

Kranjski ponudniki so za vas že pripravili nekaj zanimiv PAKETOV, ki vključujejo različna brezplačna presenečenja in posebne ponudbe. 

Zavod za turizem in kulturo Kranj vsem gostom, ki prespijo v destinaciji vsaj eno noč, nudi brezplačne vodene oglede po Kranju.

 

Termini brezplačnih vodenj

 

Vodenje po ROVIH POD STARIM KRANJEM

  • torek in petek ob 17.00
  • sobota in nedelja ob 10.00

 

Vodenje po KRANJU

  • ponedeljek, sreda, sobota, nedelja ob 11.30
  • torek, četrtek, petek ob 18.00

 

Vodenje po KANJONU REKE KOKRE

  • torek ob 11.30
  • petek ob 16.00 

 

Druge ugodnosti in posebna ponudba

Lov za izgubljeno fotografijo (2-6 oseb); -30 % popusta

Skrivni laboratorij (2-6 oseb); -40 % popusta

 

Hitri testi vsak delovni dan

V Kranju se lahko tudi brezplačno testirate s hitrimi antigenskimi testi na okužbo z novim koronavirusom v Globusu (Koroška cesta 4) ob ponedeljkih, sredah in petkih med 7. uro in 11. uro, ob četrtkih od 12. do 16. ure. Ob torkih testiranj ni.

Vsa PCT potrdila (izjema je potrdilo o prebolevnosti brez PCR testa, ki ga izda zdravnik) lahko vsak natisne sam in brez stroškov prek portala zVEM. Dostop je mogoč z digitalnim potrdilom. Potrdila o izvidu hitrega testiranja ali cepljenja je odslej možno urediti tudi prek Zdravstvenega doma Kranj. Tisti, ki ga potrebuje, lahko ob testiranju v Globusu zaprosi za položnico in poravna dolg v višini 10 evrov, nato pa se z računom oglasi v zabojniku v atriju ZD Kranj vsak delovnik med 8. in 12. uro ter med 14. in 18. uro.

Testirajo se lahko vsi obiskovalci, ki prihajajo iz držav članic EU.

 

 

Kam za turistične bone v Kranju?

Preverite naša priporočila za top destinacije v Kranju! Ideje za izlete in oglede smo za vas zbrali na enem mestu - TUKAJ.

 

Želite prebirati še več takšnih vsebin? Naročite se na naše e-novice!
 
Da, želim prejemati e-novice. Pravno obvestilo najdete tukaj.
 
I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo European Gastro award Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE