SL
EN DE IT

Kranjski hotel prejel prestižno nagrado

Gorenjska prestolnica se lahko pohvali z visokim priznanjem. Hotel Brdo je v Londonu prejel naziv najboljšega luksuznega podeželskega hotela na svetu (Luxury Country Hotel of the Year).

 

Prestižno nagrado podeljuje Luxury Travel Guide, vodilni mednarodni turistični portal, ki je ekskluzivni vir informacij za zahtevnejše potnike in nudi bralcem objektiven pogled na počitniške destinacije. Njihove nagrade predstavljajo vrhunec turističnih dosežkov, saj si prizadevajo nagraditi najboljše na svojih področjih. Poudarek dajejo na inovacije in oblikovanje, sobe in hotelske prostore, gastronomske dosežke in odličnost storitev.

 

»V Hotelu Brdo so, poleg kongresnih obiskovalcev, najpogostejši obiskovalci ljudje, ki cenijo kakovostne storitve, odlično kulinariko, naravo in spokojnost, stran od vsakodnevnega vrveža mesta,« je dejala mag. Špele Munih Stanič, direktorica hotela.

 

 

Ob prejetju nagrade se je direktorica JGZ Brdo najprej zahvalila vsem sodelavcem, ki se skozi vse leto trudijo za visok nivo storitev. 

 

Posestvo Brdo je očarljiva kombinacija slikovite narave in zgodovinsko pomembne lokacije, ki je gostila eminentne goste – med njimi tudi britansko kraljico Elizabeto II. Posestvo se s svojo neokrnjeno naravo, toplo gostoljubnostjo in visokim nivojem storitev dotakne vsakega obiskovalca. Naj kranjski biser očara tudi vas!

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo European Gastro award Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE