SL
EN DE IT

Glasbeni večeri pod grajsko lipo

15. julij - 9. september | dvorišče ob gradu Khislstein

Več

 

 

Nujna obvestila

Zaradi bolezni v ansamblu je koncert Severe in Gala Gjurina (26. 8. 2020) odpovedan. Nov termin koncerta sreda, 9. september 2020, ob 20.30 uri. Že kupljene vstopnice so veljavne za nov termin. 

 

Zavod za turizem in kulturo Kranj in Eventim SI pozivamo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji! V kolikor se novega termina nikakor ne boste mogli udeležiti pošljite zahtevek za vračilo na mail: info@eventim.si. S postopki za vračila pričnemo po 26.8.2020 do 2. 9. 2020.

 

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

 

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo European Gastro award Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE